OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 299,-

Muto Vattentät LED-ljus Ishink - Blå - LED-ljus

Upplev en förtrollande atmosfär med våra iskub LED-ljus som tål vatten! Denna unika belysning är inte bara en vacker dekoration, den tillför också en festlig glans till varje tillfälle.

Pris: 59,95 Kr
Få i lager
Leveranstid 2-3 dage
Frakt Gratis över 299,- (frakt från 79, -)
Tillbehör till Muto Vattentät LED-ljus Ishink - Blå - LED-ljus
Finns också i dessa varianter

Specifikationer for Muto Vattentät LED-ljus Ishink - Blå - LED-ljus

Oavsett om du planerar en poolfest, en bröllopsmottagning eller bara en mysig kväll hemma, kommer våra LED-upplysta isbitar att skapa en uppfriskande och magisk atmosfär. Dessa isbitar är speciellt designade för att flyta på vattenytan och tänds automatiskt när de kommer i kontakt med vatten. Du behöver inte ens tända dem manuellt - magin sker helt av sig själv!

Det vattentäta designen gör dem perfekta att använda i simbassänger, badkar, vaser eller var som helst där du vill ha en vacker belysningseffekt. Låt din kreativitet flöda fritt och skapa imponerande dekorationer som kommer att förbluffa dina gäster.

Gör din nästa fest till något helt speciellt eller skapa en romantisk kväll badad i det mjuka skenet från våra vattentäta LED-upplysta isbitar. Beställ dem idag och låt dem förtrolla dina evenemang!SKUvallisbl
EAN1234567897347
BrandMUTO

Har du frågor?