OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 299,-

Vattenpärlor med glitter och metallinsatser

Vattenpärlor med metallinsatser är exremt populära just nu, särskilt bland unga.
Det metalliska utseende gör att de glimrar och närmast kommer till liv i vasen när solljuset strålar igenom dem. Dessa pärlor är verkligen något annat än de vanliga pärlorna. Du kan eventuellt kombinera dem med andra färger och hitta den komposition som du tycker passar bäst till årstiden, din inredning eller ditt humör. Oavsett hur du väljer att använda dessa vattenpärlor kan vi garantera att du inte kommer bli besviken.
Vattenpärlor med metallinsatser går att få i guld, tukosgrön, blå och pärlemor, de är alla fina i sig själv men kombinationen av alla fyra färger blandat i en vas är så läcker ? prova själv och se om vi har rätt ;-)

Vattenpärlor med metallinsatser


Vattenpärlor med metallinsatser är helt fantastiska, särskilt på våren när solen står relativt lågt och därför skiner in genom vattenpärlorna från en annan vinkel än om sommaren.
Blanda dessa pärlor med t.ex några självlysande pärlor och njut av kombinationen och det intryck som det skapar. Du kan också med fördel blanda vattenpärlorna med de ?vanliga? pärlorna det ger en annan look som är mer distinkt och otroligt vackert, då det metalliska kommer skina igenom vasen. Använd vattenpärlor med metallisk look i badrummet och tillsätt doft till dem.